..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Opiszę wam krótko a zarazem zrozumiale o co kaman w tych modach. :?: 4FUN (dla zabawy) - Serwer przepełniony różnymi dodatkami, pluginami. TP - (Team Play) Jak sama nazwa wskazuje jest to gra drużynowa. Na takich serwerach najczęściej są strefy raszu, czyli strefy, za które CT/TT może wejść dopiero po upływie ustalonego czasu przez właściciela serwera.Only HS - Serwer, na którym zabijasz przeciwnika tylko po oddaniu strzału w głowę tak zwany HeadShoot. DM - (Death Match) Każdy na każdego. Wybierasz pistolet i drugą broń. Warto tu wejść, aby poćwiczyć swe umiejętności, ponieważ odradzamy się w kilka sekund, przydatny trening na COD mody.DR - (Death Run) Najczęściej na tych serwerach jest AutoBH czyli nie zatrzymuje nas po skoku do przodu tylko można nieustannie skakać posiadając umiejętność skakania ale to opiszę może w innym poradniku :-> . TT (jeden) włącza pułapki utrudniając CT przejście mapy. Na początku CT i TT ma nóż, jednak pod koniec mapy CT bierze broń. Czasami jest tak że TT nie włącza pułapek wtedy mamy obowiązek iść z nim na noże.Macie małe zdjęcie DR'a a raczej trasy do pokonania : http://2.bp.blogspot.com/-rBpDL802jLI/T--YrTqY5hI/AAAAAAAAH4c/LSYebaJCqlI/s1600/AaaaotherszZZzzzZZ.jpgPokeMod - tutaj za bardzo się nie rozpiszę ponieważ nie znam tego moda zbytnio wiem że jak sama nazwa mówi wybierany sobie pokemona, zdobywamy nim doświadczenie łapiąc inne pokemony czy zabijając nim wrogów.War3ft - Praktycznie to samo co DiabloMod, tylko klasy/postacie z War crafta. Paintball - Zanim kulka doleci możemy ją uniknąć, jednak jeden trafiony strzał uśmierca nas co jest powodem tego że tam nie gram ^.^ są tam również granaty tzw. odłamkowe które mogą zabić cały team od razu oczywiście kiedy są przy nim. JB - (JailBreak) Mod oparty na serialu "Prisson Break poprawcie jeśli źle napisałem". TT wykonuje polecenia CT, jednak przy możliwej okazji zadaniem TT jest zabicie CT co wszczyna tzw. bunt i CT musi w jakikolwiek sposób go opanować. Mam nadzieję że są wystarczająco zrozumiałe. Pozdrawiam. ;-) Liczę na piwsko :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi