SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nick: SnuFFy Link: Powód Warna: Spamowanie Od siebie: Tak wiem, nie jest on dodany w jednym z tych działów, ale jest to unikatowy poradnik na forum (tak mi się wydaje), trochę przy nim posiedziałem (3 podejścia) i tłumaczy on dużo w strefie streamingu/nagrywania. Mam nadzieję, że zostanie przyjęty. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Bardzo fajny poradnik, miło się to oglądało. Warna z chęcią zdejmę. Co do działu, to mam plany, żeby forum przebudować, więc znajdzie się też dla tego dział. Więc na razie niech będzie tam. Warn zdjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Warn został usunięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi