pl3ban 0 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wzór:Nick: pl3banWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: FFALink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:35989446&advType=steamid&Submit Litości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Pexus Zapraszam do rozpisana demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexus 14 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Obejrzałem dokładnie demko i jednak to był błąd z mojej strony gracz jest czysty i przepraszam za moje niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi