LuBiS`_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 1. Rodzaj grafiki: Avatar 2. Kolorystyka: śnieżna 3. Tematyka: dziewczyna 4. Wymiary: na avatar 5. Napis: LuBiS`_ na dole cs-classic 6. Dodatkowo: Prosiłbym o wykonanie niezlyLo oraz sn0wy 1. Rodzaj grafiki:Sygantura 2. Kolorystyka: śnieżna 3. Tematyka: dziewczyny 4. Wymiary: na sygne 5. Napis: LuBiS`_ 6. Dodatkowo: to co 1 pierwszym Ponieważ zbliżają się święta chciałbym zmienić avatar i syganturę mam nadzieję na ładne prace PS. jestem wybredny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Czekam na inne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Męczyłeś mnie tym, no ale jak obiecałam to zrobiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi