Marcinek3123145 0 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Nick: Marcinek わたしは、ます Wycinek z konsoli: nie mam Server: Cs-Classic.pl [CS:GO JailBreak] Link do bana: nie mam Nie mam niczego dla tego dostałem bana od Snuffika ok. pół roku temu bana na ct za brak mutacji. Nic nie mam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Nie ten dział. Takie rzeczy piszemy w działach serwerów. W tym przypadki dział JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi