..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 ~skok na scrolla - czyli na to kółeczko na naszej myszce w ustawieniach zróbcie tam gdzie mamy skok na spacji to na scrolla zmiencie.1.Biegniemy do przodu i w tym samym momencie puszczamy "W" i raz przekręcamy scroll'a 2.Gdy jesteśmy w locie przyciskamy "A" i obracamy się (myszką) o 30 stopni w lewo 3.Lądujemy 4.Powtarzamy to tylko w drugą stronę czyli w locie przyciskamy "D" i obramy się (myszką) o 30 stopni w prawo 5.Powtarzamy te czynności 6.Gdy już mamy wprawę i wszystko nam się udaje można powiedzieć że robimy bhop'a ;-) .7.Z każdym obrotem w zależności od strony wciskamy A lub D.Mam nadzieję że się przyda Miłej zabawy ^^ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jak dla mnie troszeczkę skomplikowanie wytłumaczone, ale brawa za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja wiem czy skomplikowane ? ja tam rozumiem wszystko ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 niektórzy nie ogarną przynajmniej tak mi sie wydaje ale bro sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Coś ty teraz powinni heh... Trzeba po prostu mieć wyobraźnie i wykonywać co napisałem jeśli wiesz ile to 30 stopni to będziesz umiał nie mówię o dokładnych 30-stu ale przynajmniej w takich.Po czasie będziesz mógł sobie dodać do tego ctrl ale to już większa bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi