PKG 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam chcialem prosic o ub ,niestety tym razem bez ssow, ex icy box pasha czy jakos tak,,nie sprawdzajac mnie w ogolne 1 raz wszedl na serwa nie widzial nigdy jak gram i stwierdzil ze mam czity i dosatlem bana powod;czitujesz gdzie caly serwer wie ze gram czysto PLNY lala sparwdzala mnie wielokrotnie i inni admini tez i dostawalem ssy nic nie mam,jak widac wychodzi wszystko czyste,na serwerze nikt nsie nie spina ze cos mam bo porpsotu dobrzegram,a tu wbilem w pierwsze rudzie odrazu staty 4-0 a tuodrazu ban za czity.Rozumiem ze admin ma prawo ze widzi jak tkos perfidnie czituje,ale ja gram zistu,mozna sprawdzic HLTV I ocenic,a wbije ci tu taki ice pasha i po 1 rundzie odrazu po niedokladnym sprawdzeniu da mi perma za czity,nawet nie ssy... Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej prosby i jednoczesnie skarggi na admina. moje ip : 81.190.57.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zerknij kolego na te demka [ http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6981-pkg/#entry36137 ] I wyjaśnij, czego celownik ci nawala na łeb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi