M@cIeK 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 1. Serwer: COD MOD 45K2. Nick: M@cIeK3. Imię: Maciej4. Wiek:145. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: 1h 9. Opisać siebie: lubie grać w piłke jest pomocny wszystkim którzy tej pomocy oczekują10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem ponieważ widze jak niektórzy gracze nielubia grac normalnie i włączają AimBota chce pomóc innym admionom.11. Linki do reklam: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=139411#139411 http://cs-browarek.com/viewtopic.php?p=64191#64191 http://network-games.pl/viewtopic.php?p=33720#33720 http://topskill.pl/viewtopic.php?p=29000#29000 http://cs-fazownia.pl/viewtopic.php?p=29404#29404 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy: Jeżeli to aim to demko i perm. Jeżeli to wh to screeny i perm.-Gdy ktoś nadużywa micro: upominam/banuje 5 min +-Nadużywa Kultury na serwerze: upominam/banuje 30 min +13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione - często na serwerze @ Teraz się czepie madziu i co że NS ? Większość adminów to NS. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na nie NS Wiek Aktywność na forum Myślę że sobie nie poradzisz, ale to jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytor 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na tak Myślę że ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem na TAK spelniasz wymagania i myślę,że ogarniesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jestem na nie - wiek -czas spedzony na forum to jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jestem na nie mysle ze nie ogarniesz a na servie malo cie widuje chociaz sam duzo gram dniami Long way to hell @EDIT na wielkie nie poniewaz gdy gino (chyba on) poprosil bys powiedzial jak zrobic vote mapek ty stales na afku przez pare minut przy nastepnym pytaniu bylo tak samo jakbys szukal odpowiedzi w google NIE ogarniesz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na TAK -reklamy -AMX Myśle że ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja jestem na NIE -konto dla podania!!!!!!!!!!!!! jak posiedzisz wiecej na forum i bedze to widoczne dam tak ale narazie doże NIE! -wiek -ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na nie . Płacze przez mikro jesli ktos go zabije Znajomosc amx 7/10 ? troche podejrzane ,ciekawe gdzie sie nauczyłes amx . Miales juz kiedys admina ? No ok . Tylko jak go zdobyles gdyż dzis mnie prosiles zebym pokazał ci jak robi sie reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem na Tak - co z tego że ma 14 lat ? ja też mam i co jakoś daje rade warto dać mu szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0t 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na nie .. wymagania admina 15 lat czyz nie ? no dobra co z tego ze ma 14 ale cos w glowie pukladane trzeba miec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja proponuje dać mu 2 dni próby z innym odpowiedzialnym adminem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-One Loser 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jestem na nie napisałes znajomosc amxbansa 7/10 jakis admin powiedził abys na servie na say napisał komende na zmine mapy a ty wyszedłem z servera i wróciłes za jakis czas tłumaczas sie ze byłes na forum.To jest moje zdanie Pozdrawiem pograj jeszcze troche doucz sie i słuz podanie za 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 NIEWymagania Konto dla podania H na forum Aktywność na forum Wiek NS P.S : Jeżeli ma być od 14 lub 13 lat to zmieńcie w wymaganiach. P.S : Kraśnik ty jesteś ogarnięty ale wiele osób takich niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafelek 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na Niewymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na nie : -Mało Cię widze na serwerze czasami tylko troche siedzisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyniowy 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Wiek jest mniej ważny, Ważne są umiejętności. ;] Myśle, ze sie nada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 -Konto dla podania -Wiek -NS -Opinie innych grających na serwerze Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na nie, ponieważ: - nie widziałem Ciebie na serwerze - jesteś nowy na Forum - nic prawie o Tobie nie wiem - podanie napisane byle jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na nie . W ogóle nie ma widuję Cię na serwerze , a jestem codziennie , mała aktywność na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chupa Chups . 4 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shein 3 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na nie -wiek -konto ,dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxconnanxX 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na NIEWymaganiaKonto dla podaniaH na forumAktywność na forumWiek+ Co mnie najbardziej poruszylo ze przez 10 min na serwie pytales sie adminow jak zrobic reklame sieci na innych forach. Bylem przy tym slyszalem, widzialem to i sie zalamalem.Dla tego na wielkie NIE ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi