DonSalerii 606 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Z racji iż ostatnio naszła mnie chęć na powrót do owej gry jaką jest metin2 lecz na pl`u niezbyt mam ochotę zaczynać. Mam pytanie czy są osoby które grają jeszcze w tą grę albo również chcą powrócić razem ze mną. Jeśli takowe osoby się znajdą zapraszam na serwer jakim jest Egoria s2 Akademia. Jest to serwer typu easy z maksymalnym poziomem 251. Jak ktoś zainteresowany to dodam że będę grać w królestwie czerwonych. Zostawiam link do prezentacji dla chętnych https://forum.egoria.pl/index.php?/topic/4559-prezentacja-egoria-akademia/ @freunde bobby Haha niestety tam nie ma takiego królestwa P @SzeregowiecPL Szanuje hahaha Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez DonSalerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 TYLKO CHUNJO!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jeb*ć CHUNJO! TYLKO JINNO ALBO SHINSO! Nie dziwię się, że nie ma CHUNJO bo to syf XD Pewnie zaorali i posadzili tam kukurydzę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi