creeyzolek 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Cześć czy jest możliwość dostania ub na CT? jak nie bende wchodził to CT bo nie mam mutacji a kiedy dostałem bana na moim koncie grał kuzyn Z Góry dzięki choć z góry wiem ze wy to odrzucicie ale można spróbować 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie ten dział, pisz w dziale JB. I polecam się podszkolić z języka polskiego Tutaj masz wzór, który MUSISZ wypełnić!!! I napisz to w dziale JB, poddział "Podania" P.S edytuj temat, żeby spamu nie robić i nie nabijać postów Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Pancio. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creeyzolek 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 gdzie to nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Proszę zgłaszać takie posty, a nie komentować. Chyba już wiele razy to powtarzałam. A tobie przyda się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Wszystko masz podane tylko musisz przeczytać. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi