____ 629 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zrezygnowanie całkowicie z serwrów 1.6, ponieważ nie cieszą się one dużą popularnością. Zostało ostatni serwer deathrun, na którym praktycznie nikt nie gra oraz nic się nie dzieje. Dlatego moją propozycją jest usunięcie serwera jak i działu od 1.6, chodzi mi tutaj o to: 1 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Były o tym rozmowy i z tego co wiem, to serwer poleci, ale dział zostanie, ponieważ jest tam wiele poradników, rozwiązanych problemów itd. Dobra baza informacji. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Pozwólcie, że sam będę decydował w takich sprawach 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi