hapajkule 156 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Bohater Wywiadu - Nikotyna Redaktor - HapajKule Więc zaczynamy ;d Na początek przedstaw się nam , skąd pochodzisz i ile masz lat ? Mam na imię Michał mam 16 lat i mieszkam w Kamiennej Górze. Jakie są twoje zainteresowania ? Piłka nożna, motoryzacja, dziewczyny i takie tam Co robisz w wolnych chwilach ? A tutaj to akurat różnie bywa Czy masz zwierzątko , jeśli tak to jakie ? Tak jedno Chomika Jakie jest Twoje marzenie ? Grać w jakimś dobrym klubie Do jakiej szkoły obecnie Uczęszczasz ? Szkoła Zawodowa o profilu mechanik Powiedz jakiej muzyki słuchasz , jaki gatunek filmu Ci najbardziej odpowiada ? Muzyka to bardziej co mi wpadnie w ucho, a z filmów komedie Masz jakieś miłe wspomnienia z piosenką ? Top One- Biały Miś Awansowałeś na stanowisko Admina [ProCod] podoba Ci się ta funkcja ? Jak najbardziej byłem także w UBteamie jednak z niego zrezygnowałem z powodu braku czasu Czy atmosfera na forum oraz serwerach jest na wysokim poziomie ? Tak jednak nieraz wychodzą dziwne sytuacje Czy jesteś zadowolony że jesteś Tu z Nami ? Raczej tak jest tu wiele ciekawych ludzi Jak trafiłeś na Cs-classic ? Do teraz nie jestem pewny kto to mnie zaprosił ale to był Dawidek albo -_- . Grałem wtedy na jakimś serwie i zaczęli zapraszać wszedłem i tak zostałem na dłużej Czy lubisz Jakiś sport albo może uprawiasz jakiś ? Piłka nożna i czasami siatkówka za resztą nie przepadam Trochę śmieszne pytanie z dzieciństwa. Kim chciałeś zostać w dzieciństwie ? Aktorem ;P Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić ? No oczywiście , że tak : PaPkU -_- HapajKule Atv Krassnik Siwy I innych ktorych tam znam a nie wymieniłem ;P Miło to słyszeć, dziękuję Ci bardzo za wywiad, którego mi udzieliłeś. Też Dziękuje Bardzo Podoba się daj lajka ;d Proszę nie oceniajcie źle , ale to pierwszy wywiad na tym forum ;d 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mogłeś przynajmniej wyśrodkować , ale tak, to wywiad dobry. Like ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na 1 to ok. Łap lajka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 no fajny fajny łapaj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 HAPAJ LiKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Fajny wywiad a zrobisz taki ze mną HapajKule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Super hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jeszcze raz pisze Fajny wywiad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi