Y03ESS 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: skalussCSWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: skalussCS zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: aktywny ban Koniec Bana: 31-08-2019 15:00 Serwer: ★NOWY SEZON 12:00★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ★Serwer: ★NOWY SEZON 12:00★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ★Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=skaluS_&Submit=Search PS: Dnia 07-11-2018 22:05 dostałem perma za reklame w nicku i z tego co pamiętam nie chciałem usunąć tej reklamy i dostałem perma za ,,Działanie na nie korzyść serwera,, prawdopodobnie od KonWoy'a. Po długiej przerwie w cs sprzedałem swoje konto steam, zalozyłem nowe dopiero teraz i chciałbym popykać u was na serwerze jak za dawnych czasów, Teraz na aktualne konto dostałem perma za,,Aktywny ban'' wiec jestem i proszę o wyrozumiałość i licze na ub Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Y03ESS Błędny tytuł, brak opisu sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Zobacz tutaj Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Peter 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi