puchowy 0 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) . Edytowane 5 Września 2019 przez puchowy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchowy 0 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 bana dostałem za to ze nie jestem na mein koncie lecz mein został skradziony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Z profilu twojego konta steam możemy wyczytać dwie informacje: Chociaż nie jestem graczem ffa, to ten nick gdzieś mi się przewinął na forum: Kopiąc dalej dochodzimy do konta sagasa które zostało zbanowane: Teraz nasuwa się pytanie - czy ty to gracz o nicku sagas? Odpowiedź zna właściciel. Ale jeżeli tak, i twoje konto zostało rzekomo skradzione, to jeśli złodziej ukradłby konto i się na nim odpalił dostając bana, to czy normalne jest to, że napisałby taki komentarz? Imo wyrwałeś vaca i wymyśliłeś bajkę o skradzionym koncie, bajkę którą można wsadzić do szufladki obok używałem skinchangera albo mój młodszy brat testował zaporę steam, oryginalne nie powiem Przepraszam i już więcej nie będę się udzielał w tym dziale(albo w ogóle nie będę się już więcej udzielał xD) edit, dla rozluźnienia, wiecie że sagas od tyłu to sagas? Edytowane 5 Września 2019 przez dratewka. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchowy 0 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 a skąd mam wiedziec co sie z tym kontem dzieje nie to nie dbr 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 I co ja mam z tobą zrobić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi