allj 11 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nick: 3x serduszko Imię: Marcin Wiek: 20 Znajomość komend Sourcemod (1-10): 9 Sprawny i działający mikrofon**: tak Składka (tak/nie): preferuje nie ale jak potrzeba to mogę Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/316248 Parę słów o sobie **: tak więc jestem Marcin, studiuję bazy danych, trenowałem koszykówkę 4lata aktualnie grywam sobie w piłeczkę co wtorek oraz pochodzę z Wwa. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: dużo grywam na serwerze więc moge być pomocny. Steam_ID: STEAM_1:1:118519768 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6h od pazdziernika bo studia się zaczynają. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): po 15 w tygodniu weekendy róznie. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2k godzin Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak na tym serwerze za czasów Urbana oraz na only mirage u Miversa. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jestem na tak ponieważ serwer potrzebuje adminów. -Miły, pomagał mi i odpowiadał na moje pytania -Wszystkie wymagania spełnia -Potrzeba kogoś kto troszkę przypilnuje graczy, a często jest kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Spadła Ci aktywność praktycznie do zera 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi