lukasz2623 39 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Cześć, mimo że w cska gram już ogrom lat to jest to pierwszy publiczny sewrer cs;go na jaki wszedłem 😜 mianowicie chciałbym zapytać się o: -Czy bronie z perków nie mogą być od razu dodawane do naszego inwentarza? Bez wpisywania !zmienbron -Czy to wina sourcemoda, że czasami po przełączeniu nie widać informacji "kto kim gra" - lv, klasa itd.. -Czy na SM można zrobić jak kiedyś na amx taką ładną tabelkę top15? -Czy nie uważacie, że klasa która jest niewidzialna całkowicie powinna mieć widoczne stopy (tak jak kiedys na niewidce w cs 1.6 taki cień stóp 😜 ) -Czasami po kupnie perku w sklepie pojawia się on po kilku sekundach to też wina sourcemoda? -Czy misje nie mogą same się akceptować, żeby było to bardziej automatycznie? -Ostatnie pytanko może głupie może nie 😜 czy w sklepie tutaj na forum za premium można płacić normalnie kartą czy trzeba dogadywać na pw przelew z włascicielem? I do tego podłączam jaka jest cena wszystkich SP+P+VIP chciałem zapytać o to na steam ale nie mam jeszcze zaakcceptowanego zaproszenia. Pozdrawiam 😜 Edit 1: Poprosze moderatora o przeniesienie tematu na dział cod mod 201lv Edytowane 18 Września 2019 przez lukasz2623 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 18 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: Czy bronie z perków nie mogą być od razu dodawane do naszego inwentarza? Bez wpisywania !zmienbron Nie da się posiadać więcej niż dwóch broni tego samego typu w CS:GO 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: -Czy to wina sourcemoda, że czasami po przełączeniu nie widać informacji "kto kim gra" - lv, klasa itd.. Rozwiń proszę. HUD jest odświeżane co parę sekund, więc musiałbym wiedzieć jak to dokładnie wygląda 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: -Czy na SM można zrobić jak kiedyś na amx taką ładną tabelkę top15? Motd zostało wycofane przez Valve już chyba rok temu 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: -Czy nie uważacie, że klasa która jest niewidzialna całkowicie powinna mieć widoczne stopy (tak jak kiedys na niewidce w cs 1.6 taki cień stóp 😜 ) Pewnie chodzi o Hashasyna i z tego co wiem, nie bęzdie go w przyszłym sezonie + warto nadmienić, że to nie jest ten sam sposób nakładania widzialności co w 1.6 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: -Czasami po kupnie perku w sklepie pojawia się on po kilku sekundach to też wina sourcemoda? Tutaj też nie bardzo rozumiem. Chodzi Ci o HUD? Jeśli tak, to nie, nie pojawia się po paru sekundach, bo HUD jest osobną rzecza, która pobiera informacje i odświeżany jest co parę sekund, bodajże 3 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: -Czy misje nie mogą same się akceptować, żeby było to bardziej automatycznie? Nie, ponieważ są różne kategorie misji. Nie jestem w stanie stwierdzić jaką kategorię wybierze gracz 😕 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: Ostatnie pytanko może głupie może nie 😜 czy w sklepie tutaj na forum za premium można płacić normalnie kartą czy trzeba dogadywać na pw przelew z włascicielem? I do tego podłączam jaka jest cena wszystkich SP+P+VIP chciałem zapytać o to na steam ale nie mam jeszcze zaakcceptowanego zaproszenia. Na ten moment jeśli chodzi o doładowanie konta przelewem lub kartą, trzeba skorzystać z widgetu Pukawka.pl i w tytule podać ID konta w sklepiku shop.cs-classic.pl Przejdź do płatności 1 zł = 1 pkt. Na razie nie oferuje pakietów poza tymi dostępnymi w sklepiku shop.cs-classic.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Okej dzięki za odpowiedzi na każde pytanko, czyli ogólnie można swierdzić, że na amxmodzie pracowało się zdecydowanie lepiej (sam posiadałem duuuzo serwerów własnie 1.6 i po twojej odpowiedzi trochę mam nie dosyt przez ten zrąbany sourcemod ) W sprawie kupna jeszcze skontaktuje się na pw aby tu nie spamować, dziękuję raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi