Hue hue hue :D 2 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Siema Z racji tego, że kiedyś bardzo dużo grałem w cs ale później przez natłok obowiązków przestałem grać, postanowiłem wrócić na jailbreak'a Widzę, że wasz serwer jest popularny, gra trochę ludzi to pomyślałem, że sobie go sprawdzę i mam problem wtedy, a mianowice: Za każdym razem jak mi się mapa załaduje wywala mi cs na pulpit ale jakby ten cs jest dalej włączony i nie mogę normalnie kursorem jeździć po pulpicie tylko po pasku na dole. I tak jest za każdym razem. Na żadnym innym serwerze nigdy nie miałem takiego problemu a z waszym jailem mam tak cały czas. Ma może ktoś jakiś pomysł jak temu problemowi zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Wejdz w pliki lokalne csa. Potem do folderu csgo i usun caly folder sound. Nastepnie zrob weryfikacje plikow, dzieki czemu steam pobierze ci ten folder na nowo. To byl dosc popularny klopot, na ktory, dzieki pomocy KonWoya, napisalem to wlasnie rozwiazanie. To bylo po ktorejs tam weryfikacji. Jak nie pomoze, to pisz, sprobujemy jeszcze z jedna rzecza 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hue hue hue :D 2 Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Jak to mówią, nie każdy bohater nosi pelerynę. Dziękuję pomogło do zamknięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyro 59 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Siema chciałbym odżywić temat ponieważ te usunięcie sounds działa ale jednorazowo .Wyjdę z serwera i wejdę i już mnie wywala jak wyłącze i włącze cs bez usuwania sounda też wywala .Macie jakieś sposoby?PLS POMÓŻCIE BO CHCĘ POGRAĆ NA JB ❤️ 😭😭 Edytowane 16 Listopada 2019 przez Nyro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi