KontoTylkoDlaSkargi 0 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: Krećik 2. Kto zawinił? (admin): [CSC] EBE EBE EBE EBE EBE 3. Nick oskarżonego:[CSC] EBE EBE EBE EBE EBE 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198422993651/ 5. Data i godzina zdarzenia:19 56 6. Mapa: inferno i początek overpasa 7. Opis sytuacji: pan EBE EBE EBE EBE EBE EBE czy jakoś tak stwierdził że go obrażam napisałem ty rudo małpo po czym Ban na 12h (jako 1 dodam) obróćiłem to w żart i napisałem rudy na pieska po czym dostałem perma jako drugi mute na mikro a z tego co czytałem już jak taka to obraza to do 24h zatem nie widzę go w tutejszej administracij czekam na odp fallen to widział bo jak za takie błachostki ma być perm ban to nie widzę sensu serwer 3.3. Zakaz obrażania adminów na sayu/tsau/u@/ bądź przez mikrofon [ban na 1 godzinę / Ban na 1 dzień] + Admin pisząc podanie zakceptował regulamin i wgl go przeczytał tak ? (Z mojego punktu widzenia był tylko po podanie na admina) 1 ban na 12h 2 ban perm 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadek Fallen screena nie mam bo myślałem że dla jaj dał mi tego perma Edytowane 25 Września 2019 przez KontoTylkoDlaSkargi mały dodatek pisemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 26 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Sprostujmy jedną ważną rzecz, bo wprowadzasz ludzi w błąd z tą skargą Dostałeś mute, nie bana, a reszta jak najbardziej się zgadza. Zdejmuje oczywiście tego perma, ale też czekam na odpowiedź @EBE EBE EBE EBE EBE, bo być może był też inny powód Brak reakcji admina. Zabieram admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 29 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi