DonSalerii 606 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: DonSalerii 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: EBE EBE albo Amazing 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: STEAM_0:1:231363961 STEAM_0:0:481271513 5. Data i godzina zdarzenia: 26/09/2019 ~19:10 6. Mapa: de_breach 7. Opis sytuacji: Po pierwsze. NA owej mapie doszlo do sytuacji gdzie jeden z wyżej wymienionych adminów bądź oboje sam nie jestem pewny ale myślę że to tutaj wyjaśnimy. Mianowicie zabawili się swoimi prawami zmieniając każdemu graczowi który aktualnie znajdował się na serwerze nick bez ich zgody oczywiście. Po drugie. Dwa razy zgłosiłem na u@ iż gracz ikiidG ma reklame w Tagu co zostało hmm olane? Po trzecie i ostatnie. Po trzech rundach jeden z adminow mianowicie EBEBEBE wyszedl z serwera po czym wrocil i postanowil zrestartować mapę bez wcześniejszego vote. (Mógł to zrobił oczywiscie Amazin nie jestem pewny napisałem Ciebie bo tak mi się to wydaje) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): @EBE EBE EBE EBE EBE Nie wiem kto to był dlatego jest na was obu mimo pytań nie dostaliśmy odpowiedzi zgłaszałem dwa razy Gracz dalej znajduje się na serwerze tak btw,ale może nie masz czasu aktualnie rozumiem Edytowane 26 Września 2019 przez DonSalerii 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EBE EBE EBE EBE EBE 0 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Tłumacząc całą sytuację osobiście nie zmieniłem nicków graczy, nie zauważyłem Twojego zgłoszenia (moja wina), wyszedłem z serwera aby odświeżyć swój nick, jednak nie zrobiłem restartu całego serwera Edytowane 26 Września 2019 przez EBE EBE EBE EBE EBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @AmazingRaffle stracił admina za zmianę nicków Dziękuję bardzo za czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi