lukasz2623 39 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1. Nick: LukaszOwy 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Obecnie 5/10 - Dziś przestudiowałem komendy admina cs:go, dodatkowo wszystkie sobie zapisze w notatniku i na telefonie jakby coś wypadło z głowy choć to prosta sprawa jak w 1.6. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Oczywiście. 6. Składka (tak/nie): Nie, ale co miesiąc wsparcie serwera przez kupno Premium/Sp/Vip. 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1015627 8. Parę słów o sobie **: Cześć, jak już pewnie się dowiedzieliście jestem graczem cs'a od 2007 roku - to już 12 lat odkąd zasiadłem do 1.6, pozniej sourca i do cs:go. Przez ten cały okres miałem ogromną styczność z serwerami publicznymi głównie w najstarszej wymienionej wersji. Tworzyłem własne sieci, serwery i posiadałem admina tak naprawdę na każdej sieci która była przodującą w tym co robi - posiadaniu i rozwijaniu serwerów 1.6 ( M-H, PR,S-G i wiele wiele innych ale nie chcę pisać całych nazw aby nie reklamować). Udało mi się również odwiedzić aż 4 turnieje lanowe, jeden w starszej wersji, kolejne trzy w globalu. I przechodzimy własnie do cs:go które mnie bardzo mocno zainteresowało grą drużynową, przy której spędziłem blisko 4.000H i trzy razy osiągnięte miejsca w turniejach offline kolejno: 3-cie, 3-cie oraz 2-gie. Miałem również przygodę z analizą dem cs:go gdzie pełniłem przez 3 miesiące rolę "trenera" pewnej drużyny która pojawiła się w PLE . Od dłuższego czasu grywam sobie dla funu i jakiś czas temu postanowiłem pograć na serwerach publicznych - trafiłem własnie na Was. Serwer okazał się dla mnie idealny, społeczność serwera również, administracja aktywna i gotowa do pomocy. W cs:go będzie to moje pierwsze podanie na to stanowisko ale myslę, że za wiele się to nie różni. Zadania są identyczne, zmianą są jedynie komendy. W tej kilkunastoletniej przygodzie z tą super gierką miałem również styczność z łapaniem cheaterów i byłem sędzią na dawnym BL i AC gdzie mimo braku wówczas 18'go roku życia zostałem przyjęty zwyczajnie przez umiejętność oceny podejrzanych. Oczywiście jak można się domysleć bardzo często składałem podania na Unban Team w cs 1.6. Hmm etap z cs'em myślę, że przedstawiłem dosyć rozlegle ale zawsze pisałem podanka z zaangażowaniem i uważam, że to ważne aby przedstawić w skrócie swoją historię z counter strikem. Poza cs'em jak już pisałem w przywitaniu interesuje się między innymi: siłownia, basen, boks, mma, muzyka, ostatnio jazda konna, piłka nożna, siatkowa, ręczna. Wydaje mi się, że jestem miłą osobą która bardzo często stara się pomóc innym graczom. Staram udzielać się na forum i tworzyć przyjazne relacje z użytkownikami sieci cs-classic. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: -Pomoc w pilnowaniu porządku na serwerze, -Pilnowanie regulaminu serwera który ostatnio przestudiowałem, -Oczyszczać graczy którzy oszukują w wszelaki sposób, -Służę pomoca graczom i administracji 10. Steam_ID: STEAM_1:1:147083274 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W zależności od dnia, myślę, że moje minimum to 2h dziennie. Zdarza się grać do 4/5h. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Moje pory grania są bardzo zróżnicowane ale oceniam to na plus. Administracji potrzeba zarówno rano, w południe jak i wieczorem. I często własnie jestem po trochu o każdej z wymienionych części dnia. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Blisko 4.000H 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jak wyżej pisałem w cs:go nie, w 1.6 ogromną ilość. Pozdrawiam, LukaszOwy 5 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Przyjęte, zgłoś się na pw. 🎇🎇🎇🎇 Edytowane 18 Października 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi