Gość Malina Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Chcecie jakieś fajne filmy?: 1. Mama - Horror,Komedia 2. The Walking Dead na części jest ten film - Horror o Zombie 3. 13 duchów - Horror,Komedia jak dla mnie 4. Egzorcyzmy Emily Rose - Horror 5. Sinister - Horror 6. Excision - Horror 7. Grave Encounters - Horror Narazie tyle nie bójcie się :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Też,polecam fajnę są.Oglądałem xD hehe:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mama mi sie podoba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nawet ciekawe ale czegoś brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja wole takie -mama -planeta syriusza (czy cos takiego nawet fajne ale nie straszne :{) -fredy kruger vs jason -czarnobyl reaktor strachu -sinister -prometeusz ^^ -pila mechaniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mama dobre ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja ostatnio oglądałem film Mama, nawet straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi