say 0 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witajcie, nie udzielam się zbytnio na forum "bo po co jak jest ok" ale chciałem zwrócić uwagę na granie nocne czyli po 1-2-3 w nocy, wbijają jakieś typy i na początku można z nimi pograć, ale im robi się później to robi się prawdziwa wieś.... grałem dziś tak ze 4 godzinki i na początku był Kapi.... nic się gnoje nie odzywali... jak Kapi skończył grę i zwyczajnie wyszedł to chamstwo się odezwało.... wyleźli jak robale z ziemi, nie chciałem brać prowadzenia bo nie ogarniam większości... ale i tak zostałem "zmielony" z kur...ami i dziwk...ami... Wiem że na to nie ma sposobu, bo nikt nie będzie na serwerze 24/h ale mam nadzieje że te ku..y to czytają. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanDoskonały 100 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jeżeli coś się działo strasznego poważne łamanie regulaminu itd to służy do tego dział skarg w którym umieszczasz demko opis sytuacji i kiedy dokładnie się to działo. Dając do skarg admini mają szanse rozpatrzeć to co się tam stało na demku i ukarać odpowiednie osoby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxic1 90 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Możesz też napisać do członka administracji żeby coś zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Prosze napisać w dziale skarg stosując się do wzoru, bez tego nie jestem w stanie nic zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi