Niby jakis udacznik 0 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Witam. Wszedlem dzisiaj na serwer jailbreak cs go i odrazu zostalem oskarżany, że jestem jakimś udacznikiem a następnie zbanowany, wyśmiany. Po 10 min zostalem zbanowany permamentnie przez makselele. Podobno jakis udacznik ma pełno multikont i ciągle zmienia. A mnie zbanowano za nic. PO edycji: Makselele źle zinterpretowal slowa i broni sie, ze niby sam powiedzialem ze zmieniam ip, a ja powiedzialem, ze jak nie wierzą niech sprawdzą ip Edytowane 14 Października 2019 przez Niby jakis udacznik 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Nie czepiam tylko uswiadamiam ci co zrobiles zle. Forum ma swoj regulamin i swoje zasady. Jak wchodzisz na podwórko do sasiada to mu srasz na trawnik czy zachowujesz sie jak czlowiek? No wlasnie. Nie kozacz i nie cwaniakuj tak, tylko zastosuj sie do tego, co ci ludzie podaja. Edytowane 14 Października 2019 przez SnuFFy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niby jakis udacznik 0 Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 30 minut temu, SnuFFy napisał: czepiasz sie o byle co 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi