Fircu 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tak jak w temacie co byście powiedzieli żeby dodać only awp_india???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, mało osób to lubi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, mało osób to lubi :/ czy ja wiem czy mało osób to lubi ,zawsze się ktoś znajdzie kto to lubi :turned: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ale poco server jak będzie z 2/3 osoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ale poco server jak będzie z 2/3 osoby ? serwerownia jest ogarnięta na pewno nie będę grały 2/3 osoby, uwierz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 na nie. widzę po ffa że wiele osób nie lubi map awp bo zwyczajnie tam lamią i zostaje z full serwa max 18-19 os. na indii zazwyczaj. serwery only nie jest tak łatwo rozkręcić jak cod czy ffa a serwery awp maps nie są popularne czyli serwer only + serwer awp = podwójnie małe zainteresowanie = brak graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 na nie. widzę po ffa że wiele osób nie lubi map awp bo zwyczajnie tam lamią i zostaje z full serwa max 18-19 os. na indii zazwyczaj. serwery only nie jest tak łatwo rozkręcić jak cod czy ffa a serwery awp maps nie są popularne czyli serwer only + serwer awp = podwójnie małe zainteresowanie = brak graczy. no spoko rozumię cię ja mam 3 servery only awp i czasami w dzień nie mogę się na nie dostać serverpwnia jest dobra i myślę że łatwo by się rozkręcił server awp indie :turned: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jestem na nie to zly pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 CO WY MACIE Z TYMI SERWERAMI?NIE MASZ SERWERA PONIŻEJ 2000 RANKU W GT, NIE DOCHODZISZ. Jeśli jesteś taki chętny by kupić nowy serwer, zapraszam na PW podam cenę którą będziesz musiał wyłożyć Wy myślicie że serwer sam się rozkręcić,a to gówno prawda. A teraz co do waszego niby "szybkiego rozkręcania serwera", prawda jest taka że FFA się rozkręcił bo poszło na niego prawie 800zł, więc nie pierdolcie mi że takie serwery się łatwo rozkręca. Zombie mod miał włożone prawie 100/150 zł i tylko COD, powtarzam COD się rozkręcił bez większej reklamy Wy myślicie że jak dojdziecie z serwerem i na forum będzie IP to zaraz będzie full^ ^. Po patrz sobie na aktywność na forum, jest ZEROWA więc nie myśl że zapełnisz serwer tak o. Rozkręcenie serwera na start to około 50 zł + cena serwera około 60 zł (za 18 slotów) to daje nam 110 zł i ciekaw jestem czy włożysz taką kasę. Kolejny taki bezsensowny temat skończy się dwoma warnami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi