Frozeeneq 13 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nick:KrolikWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Krolik - You have banned on server!! Ban Reason: podszywanie sie pod admina Ban End: 19-10-2019 19:02Serwer:JbCSCLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=kilórK&Submit=Search Przemyślałem swoje zachowanie i jest mi przykro . Przepraszam 2 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @Makselele wyjaśnij tu albo niech wam to przeniosą do jb. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Makselele Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Przepraszam ze tak późno nie mogłem wcześniej 😕 Było tak dostaliśmy info od naszego guarda ze masz jego nick i namawiasz innych przy tym przeszkadzając w grze całemu serwerowi już nie 1 raz. wiec po tym jak guard powiedział to opiekunowi poproszono mnie o nadanie bana wiec dałem ban jest słuszny i za krótko żebyś zrozumiał co zrobiłeś zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi