Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nick :IceTData Zdarzenia : 27 kwietnia 2013 08:13Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : GumasOpis Sytuacji : Gumas dał mi ostrzeżenie za spam a jak widać tylko 1 raz się wypowiedziałem.Proszę o zdjęcie tego nie słusznego ostrzenia.Dowód :http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6948-podanie-na-admina-by-magda/#entry35933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Skarga niesluszna. Odpowiedzi typu: tak/nie up lub nie mam zdania karane warnem.Podania > Informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Wyjaśnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi