ostragosia69 0 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Twój Nick: ostragosia69 2. Kto zawinił? (admin/gracz): cipokleszcz śmieć - Doro 3. Nick oskarżonego: Doro 4. Steam_ID oskarżonego: a chuj nie będę tracił czasu na takiego śmiecia 5. Data i godzina zdarzenia: 15:24 6. Mapa: kurwa nie chcę mi się szukać. 7. Opis sytuacji:Mi chodzi kurwa tylko o to, że ten cwel robi swoje obowiązki na mnie uwźiął się na mnie i jak powiem 2 słowa to odrazu mam mute za nadużywanie. Wyzwe kogoś 3 słowami a on odrazu mute na 1h. Z innymi graczami jest inaczej kurwa ten chuj się śmieje i nawet nie mutuje graczy. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Chuj mnie dowody administracja jest na serverze i dobrze wiedzą, że ten cwel tak robi. Ale oni też mają w to wyjebane jajca których oczywiście nie mają. 9. Wynik/numer rundy/czas: 69 jebanko w dupe hahahahah sekzzzzz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doro 111 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Twoja jedna skarga została już odrzucona 2. Dostałeś 12 mutow w ciągu 14 dni 3. Wyzywasz w skardze mnie i innych administratorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Twoje bany:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=ostragosia&Submit=Search Twoje Commbany:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=ostragosia&Submit=Search Dziwisz się ,że dostałeś permmute po takim czasie 30 minutowych mutów? Jeżeli ktoś nie ma za grosz kultury, nadużywa czegoś na co admini przymykają oko. Tak admini przymykają oko na osoby bez mutacji używające mikrofonu, czemu? Dlatego, że 90% tych osób potrafi zachować kulturę, nikogo nie wyzywa, i nie nadużywa. Jeżeli widzisz kogoś z administracji faworyzującego inne osoby to albo masz na to jasne dowody, które możesz przedstawić w skardze, albo piszesz do opiekuna, że taka sytuacja ma miejsce i powinien się zainteresować tą osobą. Nie będę tolerować czegoś takiego jak tutaj a tymbardziej tego sprawdzać. @Mrs. Quake Proszę o zrobienie porządku z tym użytkownikiem bo nie będę co 5 minut wchodził i zamykał/ukrywał tematów, które wyglądają tak jak powyżej. A tutaj widać skrawek twojego zachowania. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi