boberek 8 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) 1. Twój Nick:Boberek<3 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz 3. Nick oskarżonego:Kante. 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:466760398 5. Data i godzina zdarzenia:12:46 około 6. Mapa: jb_new_charnobyl 7. Opis sytuacji:Jest berek i ktoś zaczyna coś mówic a wtedy kante jako ct zaczyna go obrazać np zamknij morde bo nie mógł dać sobie rady i ciągneło sie to na następne rundy 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):S1mpelka, demo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1572261193-1572263881.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 3 dla ct 14 dla tt czas połowa rundy nie pamiętam dokładnie Edytowane 28 Października 2019 przez Boberekyt 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Prosiłbym o link do demka i steam_ID gracza, a nie link do profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doro 111 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Więc tak: 1. Kante rzeczywiscie w swoich wypowiedziach wyraża się wulgarnie i obraża innych tekstami typu: "zamknij mordę, bo cię dojadę szmato jebana". Nie było to jednokrotne wyzwisko, tylko kilkukrotnie obraził tak graczy. 2. Widziałem też, że ty Boberek i S1mpelka, go w niektórych przypadkach prowokowaliscie mówiąc np: "nie mogę z niego ale beka", "ale siedzi teraz pewnie wkurzony XD" I Boberek następnym razem dokładniej opisuj sytuację, bo w tej rundzie co napisałeś nie było berka. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Obejrzałem demko, chociaż po twoim opisie rund musiałem oglądać praktycznie całe. Na demku widać i słychać jak kante obraża ale są też twoje prowokacje które również były zbędne bo go nimi napędzałeś to dalszych wyzwisk i dlatego skargę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi