Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 1. Serwer: Zombi Mod 2. Nick:IceT 3. Imię:Mateusz 4. Wiek:15 5. Znajomość Amxx(0/10):7/8 6. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 7. Składka obowiązkowa(Tak/Nie):Zapłace w następnym miesiącu za tą składkę i za następną. 8. Czas spędzony na forum:8h 44m 9. Opisać siebie:Lubię grać w cs'a i w piłkę nożną.Jestem graczem drużyny. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Ponieważ,admini,rzadko wchodzą tylko narazie z adminuw widziałem:Bruno,Sobien 11. Linki do reklam:Zrobie potem do teraz do szkoły ide. 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: SS,Demko,Perm -Gdy ktoś nadużywa micro: 2 ostrzeżenia i ban 5-10 min -Nadużywa Kultury na serwerze: 1-2 ostrzenie i ban 5-15 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS Mam nadziejię,że rozpatrzycie moje podanie Pozytywnie. Pozdrawia IceT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na Tak Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malina Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na tak myślę że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 TAK- wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jestem na tak myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jestem na TAK przyda sie admin ponieważ dzisiaj na serwer wbił Bourneika z sh i nie miał go kto zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 NIE !!!!!! Nie wypowiadajcie się jak tam nie gracie ! malo aktywny na srw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobien 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jestem na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ogarnijcie się UP nie gracie na ZM a się wypowiadacie !!!!! Na NIE rzadko co cię widze, popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 NA nie -Mała aktywność na serwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jeszcze na Nie Pograj troche więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FunnyGun. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie - Wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Sory,że sie 2 raz wypowiadam ale ogarnijcie tych co nie grają na ZM a dają na nie.To jest wkurzające. Sory za 2 wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 PO CO SIE WYPOWIADACIE SKORO NIE GRACIE? Nie. Nigdy nie widzlama na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja jestem na Tak,przyda się admin na ZM -wymagania NIE REFRESHUJ bo jest to nie potrzebne ;o norina takie rzeczy pisz mi na pw ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Cuzco po co sie wypowiadasz skoro nie grasz na ZM? Kolesia nigdy na serwerze nie było... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jestem na Nie mało widoczny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ICET PRZESTAŃ REFRESHOWAĆ I NABIJAĆ BEZSENSOWNIE POSTY ! Jestem na Tak ............. na zm przyda się admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Składka jest obowiązkowa i nie ma takiego czegoś że nie mam lub później zapłacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dobra zapłace jak coś składkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraGGeR 7 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi