Karizma 0 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Chyba nie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Aż przypomniałeś mi jak kiedyś doładowałem z 500zł na steam i zacząłem grać na ruletkach (betować) po kilku tyg powiem Ci, że ekwipunek wyglądał pięknie, mam chyba nawet zdjęcia jakieś na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karizma 0 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) 5 minut temu, lukasz2623 napisał: Aż przypomniałeś mi jak kiedyś doładowałem z 500zł na steam i zacząłem grać na ruletkach (betować) po kilku tyg powiem Ci, że ekwipunek wyglądał pięknie, mam chyba nawet zdjęcia jakieś na tel. 2 lata temu na ruletce z 40€ na karambit FN doppler i chcialem do dragon lore i w 30 minut przegralem :DDD Za tydzien opening bede robil na stronce wiec moze cos ciekawego wpadnie za 100€ albo znajac szczescie bede 100€ w plecy Jak do tej pory to najlepszy skin jaki wypadl mi to Ak fireserpent ;D slaba jakosc Edytowane 29 Października 2019 przez Karizma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 A nie, to z skrzynek to nic mi nie wypada. Mam na steam zawsze jakieś pieniądze, to jak dropnie skrzynka nowa to otwieram. Ale nigdy mi nie dobrego nie poleciało jedynie co to własnie granie na ruletkach przyniosło spore korzyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi