hapajkule 156 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Redaktor - HapajKule Odpowiadający - WilkuZmC Hmmm A Więc Zaczynamy ;D Na początek przedstaw się nam ,skąd pochodzisz i ile masz lat ? Nazywam Się Paweł mam 16 lat Mieszkam W Zamościu . Masz rodzeństwo ? Niestety młodszą siostrę ;[ Czym się interesujesz ? Cs-em i Piłką Nożną . Jakie jest twoje marzenie ? Zostać Gwiazdą Piłki Nożnej ;] Czy masz jakieś zwierzątko ? Mam 2 Boksery. Do jakiej Szkoły Obecnie Uczęszczasz ? ZS Nr.5 W Zamościu . Powiedz , jakiej muzyki słuchasz , jaki gatunek filmu Ci najbardziej odpowiada ? Muzyka To Reggae , Pop , Rap , Film Oczywiście Komedia . Masz jakieś miłe wspomnienia z piosenką ? Jeszcze nie xD Teraz trochę śmieszne pytanie . Kim Chciałeś zostać w dzieciństwie ? Piłkarzem xD Awansowałeś na stanowisko Admina[ProCoD] czy podoba Ci się ta funkcja ? To , że już nie muszę się męczyć z cheetami i mogę grac w spokoju jak i to ze mogę pomagać innym graczom . Czy atmosfera na forum oraz serwerach jest na wysokim poziomie ? Myślę , że tak Jest dosyć miło . Jak trafiłeś na cs-classic ? Serwer został mi polecony Przez HapajKule xD Jesteś zadowolony , że to akurat ten serwer a nie inny ? Tak gdyż mam tu sporo znajomych i wiele osób zapoznałem na serwerze . Kogo lubisz najbardziej na forum , w grze ? Niech Ci Będzie HapajKule ;D Czy planujesz składać podanie na inną rangę ? W najbliższym czasie nie , ale Później niewykluczone . A jaką mapkę najbardziej lubisz w Cs ? Lubie kilka mapek takie jak de_aztec De_kabul de_inferno de_eldorado . Masz może swoją ulubiona broń ? Może nietypowa ale Galil ;] Dobrze, na koniec jak oceniasz nasz wywiad od 0/10 ? Tak na 8 ;d Czy chciałbyś kogoś pozdrowić ? Oczywiście :HapajKule , kozakZmC , GumisZmC Siwy Fantasia:* Pytor-op op op BODZIO Miło to słyszeć, dziękuję Ci bardzo za wywiad, którego mi udzieliłeś . Spooko . Wiem , że szybko powstał drugi wywiad , ale wcześniej było mało więc postaniowiłem zrobić jeszcze jeden ;d 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tylko dawaj inne pytania a nie te same co wywiad.Łap lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ciekawe nie widziałem tego na innych forach:D I fajnie przeprowadzone. Już mi się tutaj u was podoba^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A mnie to nie pozdrowił :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajne wywiad ale wciąż zadajesz te same pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajny wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hapaj Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 fajny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 fajne ale te same pytania lap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi