QubekAthlet 43 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Nick:QubekAthletWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: QubekAthlet zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: obra � �anie/nady � �ywanie wulgaryzm � �w Koniec Bana: 12-11-2019 22:55 Serwer: ★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:58182430&advType=steamid&Submit Chciałbym dodać że admini kiedy są na serwerze i ktoś klnie to mutują z tego co wiem i pamiętam. Edytowane 12 Listopada 2019 przez QubekAthlet 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dostałeś bana za.. z resztą masz to w powodzie tu są ss;y Ss'nr1 Ss'nr2 Ss'nr3 To że admina nie ma na serwerze nie znaczy że możecie sobie przeklinać, wyzywać ile się da, obrażałaś gracza który sobie nie życzył tego zrobił ss'y więc nie wiem z czym masz problem. Widocznie trzeba was zacząć banować bo przeginacie ja też nie mam ochoty co wbije na serwer wysłuchiwać że ktoś kogoś obrażał i odpisywać na kilkanaście wiadomości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jest to ban czasowy, tutaj piszesz jeśli dostaniesz perma. Jak się nie zgadzasz z decyzją admina, to napisz skargę na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Ban słuszny bo wykazałes totalny brak kultury - widać na screenach Mahesa. Następnym razem zrób tak jak napisał @Pancio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi