Frozeeneq 13 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nick:KrolikWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Krolik - You have banned on server!! Ban Reason: podszywanie sie pod admina Ban End: 19-10-2019 19:02Serwer:JbCSCLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=kilórK&Submit=Search Przemyślałem swoje zachowanie i jest mi przykro . Wiem , że nie powinienem tak robić . To był karygodne zachowanie nawet nie samo podszywanie się ale ogólnie moja kultura na serwerze . Myślę ,że się zmieniłem , ale to już decyzja administracji . Bardzo żałuje. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jeśli JB to poproszę o decyzję osoby zarządzające tym serwerem: @Gemciu, @freshman Chłopaki dajcie znać co robimy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Proszę stworzyć PW ze mną @freshman i właścicielem. Tam się dogadamy co do ub, można zamknąć. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi