hapajkule 156 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nick:HapajKule Link DO Ss'ów - Nie ma Wycinek Z Konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Czarny Alibaba [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 192.162.95.182 ' [AMXBans] ===================================== Nie wiem co się stało ale to nie mój nick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pewnie pokrycie ip.Masz internet osiedlowy itp?Jeżeli tak to pewnie ktoś z Twojego osiedla dostał bana,po prostu dzielicie ip.Możesz sie zgłosić do swojego dostawcy internetu o odrębny adres ip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de.skopT 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jesli masz modem to spróbuj go zresetowac jesli to nie pomorze zresetuj kompa. Nie wiem czy to cos da ale jak nie bedzie dzialac dalej to zrob reinstalke cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nick można zmienić a ip jest twoje. pozostawię do decyzji H@, ale ja ub nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przepraszam ze sie wtracam na osiedlu kolega mial taki sam problem ze dostal bana a drugi nie mogl wejsc (jakis server ffa ponoc) wiec to moze nie byc jego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 zrob ss z wycinkiem w konsoli taki lepszy dowodzik bedzie bo wszystko mozna edytowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi