Skocz do zawartości

IP

Famas

Rekomendowane odpowiedzi

Może to nie do końca poradnik ale na pewno rada co robić w przypadku gdy mamy internet osiedlowy np(najczęściej radiówka) i po prostu dzielimy z sąsiadami taki sam adres ip,jak wiadomo czasami trafi się taki sąsiad który nie gra czysto i lubi sięgnąć po dopalacze,gdy taki delikwent dostanie bana to my również nie możemy wejść na ten serwer.

Podam tutaj przykład użytkownika z naszego forum HapajKule(Ps. dobry nick nie ma co:D)

Nick:HapajKuleLink DO Ss'ów - Nie maWycinek Z Konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Czarny Alibaba[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 192.162.95.182 '[AMXBans] =====================================Nie wiem co się stało ale to nie mój nick .

To jest wycinek z jego konsoli użyczyłem sobie go z tematu który dzisiaj założył,mam nadzieję,że się na mnie nie pogniewa^^.

Więc rozwiązaniem takiego problemu jest po prostu zgłoszenie sie do naszego dostawcy internetu aby przydzielił nam odrębny,unikatowy adres ip.Jeżeli dostawca będzie marudził to musimy wiedzieć iż ma do tego prawo,ponieważ każdy komputer powinnien mieć swój adres ip bo to pomaga np przy złapaniu oszusta który np sprzedaje nam steam przez sms kontatkujemy się z nim na gadu lub priv i możemy do niego dojść(miejsce zamieszkania) po jego adresie ip

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności