skljk 763 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) 1. Twój Nick: minecraftblowek (Sklejek) 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Elegancki Memek 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:106049773 5. Data i godzina zdarzenia: około godziny 19:15 6. Mapa: ba_jail_minecraftparty_v6 7. Opis sytuacji: Pierwsza sytuacja: memek kłóci się z guardami, graczami o to czy można przerzucać graczy z tt do ct i ich ożywiać po tym jak tt zdedało jeszcze w celi. Snuffik (były opiekun JB) mówi mu, że można tak robić, jednak memek odpowiada mu na to, że jest on nikim na tym serwie, a gdy snuffik pisze, że freshman to potwierdzi, memek odpowiada, coś w stylu "nie obchodzi mnie on" lub :nie obchodzi mnie jego zdanie" ( na pewno jego wypowiedz miała to na myśli) - można zobaczyć na demku. Druga sytuacja: Polecenia od prowadzącego brzmiało "ustawiacie się przy ścianie z moim markerem" , razem z mitroxem wykonaliśmy polecenie staneliśmy prawie na końcu ściane (bez chowania się czy innego kombinowania), memek zabił nas i powiedział, że odłączyliśmy się od grupy, gdy my tylko wykonywaliśmy polecenie. Memek tłumaczył się punktem z regulaminu (3.7 Jeżeli wiezień odłączy się od grupy, ucieknie), jednak jeżeli podpieramy się punktami to my wykonywaliśmy ten (3.2 Wiezień ma obowiązek słuchać się osoby prowadzącej lub osoby wyznaczonej przez niego. bądź będzie się chował przed klawiszami musi liczyć się z tym iż może zostać to uznane za bunt.) 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demko | @MikY! @c9nn @SnuFFy 9. Wynik/numer rundy/czas: Pierwsza sytuacja: prawdopodobnie 2 lub 3 runda nie pamiętam dokładnie || Druga sytuacja: wynik 2:2 runda przed kd Edytowane 4 Grudnia 2019 przez sklejkeking1337 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Potwierdzam to co zostało napisane w skardze. Dodam tylko, że nie poszczułem Memka opiekunem tylko napisałem, że freshman (czyli opiekun) powie tak samo, a ten naskakuje, że to on ma racje. To nie serwer, na którym napisane jest w regulaminie: "Admin ma zawsze racje". Tyle ode mnie, jak dla mnie skarga słuszna. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Jeszcze jedna sytuacja na tej samej mapie. Bylem w celi obok celi z sicretem, Memek wydal polecenie aby udac sie pod srodek lasera, po czym wyszedlem z celi i przechodzilem obok celi z sicretem patrzac sie w nia, po czym memek zabil mnie i powiedzial ze to byla proba buntu. a co do rundy to wydaje mi sie te byla to 3 albo 4 runda ale nie jestem pewny Edytowane 4 Grudnia 2019 przez MikY! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Potwierdzam całe zajście ponadto to już nie pierwsza sytuacja w której ADMINISTRATOR po swojej śmierci/innych śmierci próbuje mi coś przetłumaczyć poprzez mikrofon nie mając w ogóle racji przez co stawia mnie w złym świetle 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegancki Memek 54 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Oddalałeś się od grupy, wszyscy zrozumieli tylko nie ty z Mitroxem, uznano za próbe buntu. Tyle do Twojej skargi odemnie. Co do Mikyego to zostałeś ożywiony - mój błąd. Miałem na SCOPE myślałem, że tam podszedłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jako iż Memek już nie ma rangi biorę tylko drugą sytuacje za którą memek otrzymuje 3h bana za 2 FK 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi