Xanti. 42 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nick:Xanti.Wiek:13.Doświadczenie:Dobre.Dlaczego ty:Chcę być grafikiem na tym forum , ponieważ robię w miarę coraz lepsze prace . Staram się , nadal ćwiczę . Pomogę tutejszym grafikom .Twoje prace[5]: - Praca własna zrobiona ze stocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 szczerze to twoje prace mi nie imponują tak jak w ostatnich twoich pracach zero kreatywności zrób coś władnego. Patrz na tutoriale oraz poradniki, wykorzystaj pliki c4d bo widzę że ich nie używasz. Napisz do mnie na gg to ci dam materiały i zrobisz sygnę. Jak mi się spodoba to będę na tak puki co na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Możesz dołączyć prace przed przeróbką?Wtedy będzie lepiej widać jakie efekty dodałeś i co zrobiłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Twoje prace mi zabardzo nie inponują.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie slabe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A ja na tak mi Się podobają szczegulnia ta 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Szczerze,to tylko ostatnia praca mi się podoba. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi