iksu1996 1 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Wzór: Nick: czołowy zawodnikWycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: wh/aim Ban created: 28-12-2019 00:38 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: wh/aim Ban created: 28-12-2019 00:38 Ban end: permanent. Serwer: CODLink do bana: ? Ja emerytowany zawodnik, a nie cheater ;] dajcie ub bo fajny serwerek wreszcie znalazłem a tu taka niespodzienka Ale stalker Nie no do profeski to mi było daleko więc luźno, ale UB poproszę, bo 4fun lubię sobie popykać czasem Edytowane 28 Grudnia 2019 przez SnuFFy 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBG*AREK 31 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Dostałem w ciągu dnia mnóstwo zgłoszeń na u@, że coś masz oraz było kilka takich "dziwnych" zagrań m.in. na cache'u. Osobiście nie byłem pewien co do Ciebie jednak na prośbę Pancia Cię zbanowałem. Nie interesuję się osobiście profeską także proszę mi wybaczyć. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez BBG*AREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dobra, następnym razem edytowanie postów. @Pancio. @BBG*AREK Proszę o rozpisanie demka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jak na moje gracz jest czysty, nadaje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi