Kosin 327 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Na wstępie chciałbym zaznaczyć że traktuje ten post jako poradnik/pomoc. NIE jest to reklama, NIC NIE MAM za udostępnienie. NIE zastąpi wam to profesjonalnych programów graficznych Ten post jest jedynie ukłonem w stronę osób, które nie mają dużo wspólnego z grafiką a chciałyby na szybko sami coś zrobić. Więcej informacji poniżej Pewnie większość zna tą platformę jednak krótko wam ją przedstawię: Canva jest to strona internetowa która pozwala nam ZA DARMO po szybkiej rejestracji stworzyć proste lecz bardzo fajne projekty graficzne. Oczywiście wiemy że byłoby zbyt pięknie gdyby wszystko było darmowe jednak w tym przypadku mamy bardzo dużo: CV, Facebook, Tło twitch, plakat, prezentacja, dokument, Instagram, Youtube a w nich czcionki grafiki szablony i wiele więcej. Naprawdę przydatne narzędzie Jest też wersja PRO która oferuje nam za niecałe 50zł (gdy płatnie za cały rok) daje nam więcej szablonów grafik i czcionek a dodatkowo możliwość tworzenia gifów i grafik z przezroczystym tłem. Wiem że post jest bardzo ogólnikowy jednak tak jak mówię, nawet wersja darmowa ma tyle różnych dobrych rzeczy że trzeba samemu wejść i potestować. A być może znajdzie się kolejny grafik na CSC który za pomocą tej strony będzie tworzył? Przykłady w spojlerze: 1920x1080 przerwa twitch.mp4 Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Kosin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi