kacper.kol9 4 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: kacper.kol9 2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard 3. Nick oskarżonego: Mitrox 4. Steam_ID oskarżonego: Nie posiadam 5. Data i godzina zdarzenia: około 12:50 6. Mapa: jb_mountaincraft_v5 7. Opis sytuacji: Była runda w której zacząłem bić ct kosą ponieważ stał blisko markera prawie że na nim zostałem zabity i napisałem fk że prowokował czyli miałem podstawę aby napisać fk kolejna runda guard na początku rundy powiedział że mamy stać na środku celi potem że około 30 sekund nic nie mówił po czym były otwarte cele przez jakieś 20 sekund dalej nic nie mówił no to ja stanąłem przed celą a dwóch graczy wybiegło czy coś takiego po czym zostałem zabity i wtedy napisałem też fk bo moim zdaniem mogłem wyjść ponieważ nic nie mówił że nie wolno wychodzić z celi po czym zrobił głosowanie na nadanie mi bana i powiedział że każdy ma dać na tak mi nie chodzi o to że odrzucili mi te fk bo może i nie miałem racji nie o to chodzi chodzi o to że fk nie były sapem po prostu nie zgadzałem się z decyzją o zbiciu mnie mają podstawy jakieś do wpisania fk było też to dopiero drugie fk i nie chodzi mi też o to że nie jestem w stanie poczekać 30 minut tylko o sam fakt że admin zachował się wobec mnie nie sprawiedliwie 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: Edytowane 10 Stycznia 2020 przez kacper.kol9 Ortografia 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptakilatajakluczem 12 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Uzupełnij skargę. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez ptakilatajakluczem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 14 minut temu, kacper.kol9 napisał: Była runda w której zacząłem bić ct kosą ponieważ stał blisko markera prawie że na nim zostałem zabity i napisałem fk że prowokował czyli miałem podstawę aby napisać fk To ja ciebie zabiłem, a nie mitrox. Na początku racja prowokował cię, a potem próbowałeś wejść mu na plecy to ciebie zabiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 13 minut temu, kacper.kol9 napisał: kolejna runda guard na początku rundy powiedział że mamy stać na środku celi potem że około 30 sekund nic nie mówił po czym były otwarte cele przez jakieś 20 sekund dalej nic nie mówił no to ja stanąłem przed celą a dwóch graczy wybiegło czy coś takiego po czym zostałem zabity i wtedy napisałem też fk bo moim zdaniem mogłem wyjść ponieważ nic nie mówił że nie wolno wychodzić z celi Ta sytuacja pokazuje, że kompletnie nie znasz regulaminu. Jeżeli miałeś bezruch/totalny bezruch lub jakiekolwiek inne polecenie, że masz przebywać w danym miejscu to stoisz tam do momentu kiedy się tego nie odwoła lub wyda polecenia ruchu. Pisząc !fk po takiej sytuacji nadużywasz go bo zostałeś słusznie zabity a nieznajomość regulaminu tego nie tłumaczy. Dodaj demko i uzupełnij reszte punktów bo bez tego skargi na pewno nikt nie rozpatrzy. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Tutaj jest regulamin z którym możesz się zapoznać. Dostałeś polecenia w celi od prowadzącego i póki nie dostaniesz następnego nie masz prawa robić coś innego. To że cele były otwarte nic nie znaczy, na niektórych mapach otwierają się one same. Skarga jest niepotrzebna i zostaje odrzucona. Następnym razem nie omijaj punktów we wzorze. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi