ZooM. 131 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) 1. Nick: [CSC] ★ZooM★ 2. Imię: Robert 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/964844 8. Parę słów o sobie **:Chodzę do technikum, mój zawód to Technik żywienia i usług gastronomicznych, lubie bardzo gotować, w wolnej chwili chodzę również na siłownie i przeważnie gram w cska 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwie i wspomóc innych Adminów gdy ich nie ma, a przeważnie wieczorami jest ich malo, w tygdoniu i gdy nie ma admina to dużo jest osób afkujących w grze. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:126416218 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-5h dziennie lub i wiecej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Przeważnie 16/17 w weekend moze wczesniej 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,364h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 13 Stycznia 2020 przez ZooM. Literówka 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Nie chce mi się specjalnie rozpisywać, ale wydaje się być dobrym materiałem na admina jeśli mu sodówka nie uderzy na tak ważnym stanowisku mając pieczę nad naszą wspaniałą, kulturalną społecznością bez wyzywania cudzych mam, gdzie panuje szacunek do każdej osoby. Jestem na tak. Edytowane 13 Stycznia 2020 przez freunde bobby 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek 3 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 super typ, czesto na serwerze, przyjacielski mily oraz ogarniety. Oczywiscie ze na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Podanie przyjęte, zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi