kRR 172 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Właśnie przesłuchałem. Boże jaki sztos Jak grałem sobie w FUTa to śmigałem Sadio Mane Jak grałem sobie w LOLa wybierałem tę Morganę Ziomy mówiły by brać itemek na te manę A ja miałem wy***ane wolałem mieć w ability power Ziomek chciał te skiny do BFH, pykaliśmy se w CS-ka do drugiej nad ranem I pięć lat tłumaczyłem mamie, że rozgrywki on-line nie mogą zostać zapauzowane A ona mówiła żebym zapauzował I przyszedł na szamę Bo ostygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1d 35 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 5 godzin temu, Kosin napisał: Ziomek chciał te skiny do BFH. Oj, to byla gierka 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi