Ponczek_2 3 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Komendy które nie działają na jb: -!oddaj -!komendy -!regulamin Wyżej wymienione komendy nie działają proszę o naprawienie ich. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Komenda !oddaj działa, tylko musisz być w CT mieć prowadzącego. Komenda ta służy do oddawania prowadzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponczek_2 3 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Teraz, ZyXeel napisał: Komenda !oddaj działa, tylko musisz być w CT mieć prowadzącego. Komenda ta służy do oddawania prowadzenia. Wiem byłem w Ct miałem prowadzącego i nie chciałem mieć. Więc napisałem !oddaj i nie zadziałało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 To nie wiem dlaczego ci nie zadziałała, Jestem obecnie w CT i owa komenda działa i nie mam z nią problemu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Czekam na dokładniejszą informację od gracza @Ponczek_2. Jeżeli nie masz żadnej notki na czacie, to podaj proszę ss po wpisaniu komendy sm_oddaj w konsoli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi