Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

kukon

freunde bobby

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie obok Diseta jest osobą, która mnie mocno zaskoczyła pod koniec tamtego roku. Słuchałem od niego "Piękny Ból", który był kozacki, a jego poprzednie albumy miały kilka perełek przez co był także wyróżniony przez Rap Genius jako jeden z najbardziej utalentowanych młodych raperów, ale właśnie w Grudniu na Spotify ukazał się album "Ogrody".  Ogrody to osobny kanał kukona, gdzie prowadzi nieco odmienny, oldschoolowy styl i wychodzi mu to zajebiście, a że wiele osób może nie zapoznała się z jego twórczością, to chciałem o nim napisać i podzielić się kilkoma nutkami, bo są naprawdę przyjemne dla ucha.

"Piękny ból" jest czymś, co można podpisać pod emorap (emotional rap), który stał się w Polsce bardziej popularny przez takie persony jak Lil Peep, czy xxxtentacion. Po Bonsonie i jego albumie "Bonson Postanawia Umrzeć" dawno nie było albumu tak nastawionego na tą podkategorię rapu czyli taką w której opowiada o swoich problemach, rozterkach życiowych oraz problemach miłosnych. Jest to także debiutancki album, który przyjął się naprawdę dobrze więc jeśli lubicie takie klimaty mogę z całego serca polecić.

Edytowane przez freunde bobby
  • Like 1
  • Haha 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności