TheShizeR 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co nam będzie potrzebne, aby wgrać styl na nasze forum:-Wgrany skrypt PHPBB by Przemo na nasze FTP-Panel AdministracyjnyPoradnik, krok po kroku:1.Gdy mamy już ściągnięty styl, rozpakowujemy go, i musimy pamiętać aby wszystkie pliki stylu były zamieszczone w jednym folderze,2.Wchodzimy na nasze FTP, szukamy katalogu o nazwie templates jest on w głównym katalogu naszego forum o nazwie public_html3.Wrzucamy tam, nasz styl, ale musimy pamiętać o tym, że ma być w 1 folderze,3.Gdy już wrzucimy nasz styl na FTP, wchodzimy w Panel administracyjny i szukamy zakładki style4.Wchodzimy w niego i szukamy opcji Instaluj Style, gdy znajdziemy klikamy na nią,5.Pojawiły nam się style do instalacji, klikamy na styl który chcemy zainstalować,6.Nasz styl został poprawnie zainstalowany.FAQ:1.Zainstalowałem tak jak w poradniku, i styl nie wyświetla mi się, co mam zrobić?-Musimy wejść w zakładkę domyślne style i wyszukać swojego stylu, gdy już go znajdziemy klikamy ustaw domyślny, gdy już klikniemy, szukamy ustaw wszystkim użytkownikow klikamy na to, i możemy cieszyć się stylem.2.Szukasz pomocy?Nie wiesz jak rozwiązać swój problem?Pisz na moje GG: 18662510, napewno pomogę.Poradnik w całości napisałem Ja (TheShizeR), nie wyrażam zgody na jego kopiowanie na inne fora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przydatny poradnik , jak zakładałem swoje siecie nie wiedziałem jak wgrać styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 spisywane ze strony napisz to własnymi słowami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Poradnik był pisany, w 100% samemu, nigdzie nie patrzyłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Quick, on mówi prawde. Prowadziłem sieć z nim oraz Chillem i zna sie na tym :] Nic nie jest spisane - Chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sam to napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi