..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam jak w temacie. Jakie wrażenia po obejrzeniu i co byście dodali usunęli z filmu ? Na pewno sobie go wyobrażaliście inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 mi się tam podobał bardzo film , akurat lubie hip hop i słucham ich : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja nie oglądałem, ale po trailerze fajny może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 to ja sie wypowiem... jak dla mnie film ciekawy tylko troszkę mało śpiewania, mało takich fajnych akcji, no a tak poza tym to wiele wyjaśnia co do śmierci Magika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jesteś Biegiem , nie znam tego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak można nie znać tego filmu ? Po 2 miałeś wyrazić tu swoją opinie a nie że nie znasz ^^Jest to film o zmarłym Raperze który popełnił samobójstwo, stworzył wiele fajnych kawałków i oczywiście wiele przeżył. Zostawił żonę, dziecko, rap i pozostawił po sobie tylko kawałki: Plus i minus, psychodela, nasze mozgi, priorytety i najpopularniejszy utwór "Jestem Bogiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem Bogiem o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Grambezbutow, Lewemu chodziło chyba o to, że zrobiłeś błąd w temacie "Jesteś Biegiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Heh... dzięki za poprawienie ^.^Ale w sumie można się domyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Grambezbutow, Ale jestes bogiem to znaam , pewnie ze znam nie znałem "Jestes biegiem" , pewnie spoko film jest , nie ogladałem ale jak wyjdzie na dvd to kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 fajny film, nic bym nie zmieniała . Nawet się popłakałam przy końcuu ;x. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Film ten mnie zaskoczył, pod koniec jak Effcia napisała córeczka mi się popłakała :DJa też bym nic nie zmieniał w tym filmie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi