Kacper_ 6 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: KacperWycinek z konsoli(bez IP)*: nie mam jakSerwer: JailBreak Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:523064837&advType=steamid&Submit Prowadzący zakazał posiadania broni w celi ktoś rzucił mi zeusa którego się pozbyłem po czym zostałem zabity po napisaniu /fk otrzymałem bana na 120min z powodem nadużywanie fk @freshmannawet jesli to za pierwszym razem nie powinienem dostać jakiegokolwiek ostrzezenia/informacji ? tylko od razu ban Element rywalizacji to nie jest rozdawanie banów za to że ktoś komuś przeszkadza Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Kacper_ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Na serwerze obowiązuje takie coś jak element rywalizacji ban był słuszny 3.5 Dozwolone jest utrudnianie gry miedzy więźniami podczas rywalizacji np. smoke rzucony na skakance (nie dotyczy popełniania TK) @Kacper_ A dostałeś bana za element rywalizacji? Nie mów za co kto powinien dawać bany, Gemciu podjął taką a nie inną decyzję i miał do tego prawo. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez freshman 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi