freunde bobby 202 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Naprawdę nie wiem, dlaczego Diset i jego nowy album przeszedł bez szerszego echa, bo to album wyjątkowy nawet nie jak na polski, a światowy rap, który utrzymuje nas w nietypowej konwencji przez co vibe powoduje, że chcesz ubrać się jak bohater z GTA Vice City, wyjść na miasto z swojej piwnicy i wyrwać jakąś szprychę, ale co najwyżej z roweru, bo jesteś brzydki ale chociaż szczęśliwy podczas przesłuchania jednego z tych utworów. Polecam przesłuchać w całości, tu wrzucam dwie z nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Polska niegotowa na tak dobry synthwave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 zawsze w sumie kibicowałem, w końcu z 'mojego' miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Aż sobie przesłucham. Typa nigdy w życiu nawet ksywy nie widziałem ale skoro tak chwalicie to aż żal nie spojrzeć. Zedytuje później i powiem co i jak emm powiem szczerze ze do mnie jakoś nie trafia, ale spoko Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi