Pappa 9 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Zrobiłem formata lapka i teraz wbijam na cska a tutaj takie spadki fps z 300-250 do 30-40,może ktoś coś poradzić na to ?wcześniej tego nie było od razu piszę z góry dziekuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Mógłbym poprosić o właściwości komputera oraz screena ustawień graficznych w csie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_ 6 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Przy sytuacji "grasz grasz grasz i nagle scinka" wyjasnieniem jest RAM lub VRAM który musi załadować daną rzecz ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pappa 9 Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 i5-8300h,16gm ram ,ssd ,gtx 1050 4gb coś więcej a ustawienia mam na low all pozniej dodam screena,próbowałem wyłączyć synchronizację itp ale nic nie daje z tego co zauważyłem,że w fornite tez mam takie dziwne spadki i nie wiem wlaśnie o co kaman.Temperatury mam dobre na procku i karcie 70-80 myśle,ze jak na lapka to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_ 6 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 @Pappa wysokie temperatury, ja mam 30-40 stopni na max ustawieniach. Sterowniki za aktualizuj jeżeli to nie pomoże to format i zobacz czy pomogło. Najlepiej jakbyś pobrał MSI afterburner i nagrał z 2 min jak grasz ( zobacz na YT jak zrobić żeby było widać zużycie karty procka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi