DDK 56 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Siema mam taką propozycję żeby podczas siedzenia na forum jakaś muzyczka w tle była Moim zdaniem o wiele fajniej by się przeglądało to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Chodzi Ci o radio pewnie?Moim zdaniem pomysł bez sensu,tylko obciążenie dla forum Ps Chcesz muzyczki w tle to sobie winampa włacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ja zawsze jak przeglądam forum to zawsze ma yT włączone albo winapa :turned: ja jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 NIE Włączcie se Eske w 2 karcie i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Fajne by było takie Radio na forum jestem ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 na Nie. forum się rozwija. powoli będą dochodziły nowe działy a radio jest strasznym obciążeniem przy ładowaniu forum i prędzej czy później forum zaczęło by lagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi